Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2012 році почнеться будівництво полігону ТПВ у Вовчанському районі

У 2012 році почнеться будівництво полігону ТПВ у Вовчанському районі

Найближчим часом розпочнеться робота з будівництва полігону твердих побутових відходів у Вовчанському районі, - повідомив сьогодні в ході робочої поїздки до Вовчанського району голова ХОДА Михайло Добкін. «Я думаю, що будівництво буде розбито на кілька черг. Цього року ми виділимо частину коштів для того, щоб там почали наводити порядок, купили необхідну техніку, обгородили місце і організували систему прийому та складування там ТПВ», - повідомив глава області.

У свою чергу голова Вовчанської РДА Віталій Панов зазначив, що місце для полігону вже визначено, і в 2009 році там були заплановані будівельні роботи, але кошти, виділені на це, не були використані за призначенням.

«Це величезна проблема для міста, яка існує дуже давно. Свого часу було визначено місце, і в 2009 році було виділено близько 1,4 млн. грн. на будівництво полігону ТПВ, але гроші тоді кудись зникли, і залишився тільки майданчик. Сьогодні ми обговорили цю проблему, і я впевнений, що цього року хоча б першу чергу ми введемо, бо існуючий полігон ще в 2006 році повністю вичерпав свої можливості», - підкреслив Віталій Панов.