Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оперблок Вовчанської РЦБ за рівнем відповідає кращим операційним медичних установ Харкова

Оперблок Вовчанської РЦБ за рівнем відповідає кращим операційним медичних установ Харкова

Сьогодні під час брифінгу за підсумками робочої поїздки голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін прокоментував відкриття оновленого операційного блоку Вовчанської центральної районної лікарні. «Створення сучасних операційних блоків веде до серйозних змін в показниках по відновленню здоров'я громадян. Можливості цього операційного блоку нічим не відрізняються від можливостей медичних установ Харкова», – зазначив він.

У зв'язку особливостями Вовчанської центральної районної лікарні, одночасно з новим оперблоком були створені сучасні реанімаційні палати.

«Обладнання цих палат є другим етапом реконструкції міжрайонних медичних центрів. У зв'язку з тим, що тут реанімаційні палати вже створені, в Вовчанській лікарні першій з усіх міжрайонних центрів почнеться створення сучасних пологових відділень», – додав губернатор.

Михайло Добкін також відзначив, що надалі продовжиться оновлення обладнання медичних установ Харківської області. «У 2010-2011 роках в Харківську область надійшло обладнання на 140 млн. грн. У цьому році фінансування буде не меншим», – підкреслив він.

Теги