Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оперативна обстановка в Харківській області станом на 2 лютого

Оперативна обстановка в Харківській області станом на 2 лютого

Перший заступник голови ХОДА - начальник Харківського обласного оперативного штабу з питань життєзабезпечення в період сильних морозів Валентин Дулуб поінформував про ситуацію в області, яка склалася у зв'язку з сильними морозами, а також про роботу, яка проводиться в цьому напрямку.

Інформація за добу станом на 2 лютого:

Проїзд на дорогах міста і області забезпечений.

На дорогах області працювало: 69 одиниць техніки, 106 працівників.

На дорогах міста працювало: 238 одиниць техніки, 96 працівників.

Рух поїздів на ділянках області здійснювалося за розкладом. Аеропорт «Харків» працює згідно з графіком. Міський транспорт виїхав на маршрути згідно графіку.

В районах області обладнано 58 пунктів обігріву населення. З них: 2 намети, 56 обладнаних для обігріву приміщень. За добу за допомогою звернулася 161 особа.

У місті Харкові обладнано 34 пункти обігріву населення. З них 5 наметів і 29 обладнаних для обігріву приміщень. За добу за допомогою звернулая 771 особа.

Всього за час роботи пунктів обігріву надано допомогу 5013 людям.

За добу за медичною допомогою в результаті переохолоджень і обморожень звернулося 17 осіб. З них: у районах області 7 осіб, 6 з яких були госпіталізовані, в місті Харкові - 10 осіб, з яких госпіталізовано 7. Стан здоров'я у всіх постраждалих задовільний.

В області за минулу добу здійснено 765 обходів соціально-незахищених та одиноких громадян, інвалідів та учасників Великої Вітчизняної війни.