Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові освітяни тренуватимуться готувати аплікаційний пакет на конкурс програми Темпус

У Харкові освітяни тренуватимуться готувати аплікаційний пакет на конкурс програми Темпус

3 лютого на базі Харківського гуманітарного університету „Народна українська академія” відбудеться тренінг-семінар „Успіх у програмі ТЕМПУС – це реально!”. Головна мета заходу: інформування про можливості, які надаються програмою ТЕМПУС, формування навичок підготовки проектної пропозиції для участі у конкурсах програми, знайомство з успішними практиками участі у програмі.

Запланований зміст тренінгу: підготовка проектної пропозиції та окремих частин аплікаційного пакету щодо участі в конкурсі програми Темпус IV, етапи розробки аплікаційного пакету та знайомство з критеріями оцінювання.
Тренери: представники Національного Темпус-офісу в Україні.
Цільова аудиторія: представники ВНЗ м. Харкова, які ще не брали участь у програмі Темпус, але зацікавлені в цьому.

Довідково
Завдання діяльності Національного Темпус-офісу в Україні: підвищення ефективності та значущості проектів Програми Темпус в Україні, посилення їх впливу на національну систему вищої освіти; допомога національним органам влади в запровадженні Програми Темпус в Україні; у тісній співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні координація заходів Виконавчого агентства освіти, аудіовізуальних засобів та культури і Європейської Комісії у сфері вищої освіти для потенційних і діючих учасників, бенефіціарів та інших зацікавлених сторін системи вищої освіти України (детальніше: http://tempus.org.ua).

Мета діяльності Харківського гуманітарного університету „Народна українська академія” – формування інтелігентної особи, здатної заробляти на життя високо кваліфікаційною розумовою працею цивілізованими методами, яка вміє працювати з людьми та для людей (детальніше: www.nua.kharkov.ua).

Теги