Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Заборгованість із виплати зарплати у Харківській області у січні зменшилася на 6 млн.грн.

Заборгованість із виплати зарплати у Харківській області у січні зменшилася на 6 млн.грн.

У січні 2012 року сума заборгованості із виплати зарплати на підприємствах Харківської області зменшилася на 6 млн.грн. і склала 84,1 млн.грн. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма. Зокрема, на економічно активних підприємствах заборгованість зменшилася на 5,6 млн.грн. і склала 62,5 млн.грн. На державних підприємствах заборгованість становить 48,2 млн.грн., у січні вона зменшилася на 2,7 млн.грн.

Зменшені борги на казенному підприємстві «Зміївський ремонтний енергомеханічний завод» (на 849,9 тис.грн.), ДП «Харківський приладобудівний завод ім.Шевченка» (на 615,1 тис.грн.), ДП «Інститут машин та систем» (221,8 тис.грн.). ДП «Харківський радіозавод «Протон» (на 105,5 тис.грн.). Ліквідовані борги перед працівниками казенного підприємства «Харківське конструкторське бюро з двигунобудування» (487,1 тис.грн.) та ДП «Воєнізована аварійно-рятувальна служба «Лікво» (111,1 тис.грн.).

На підприємствах комунальної форми власності у січні заборгованість зменшилася на 1,8 млн.грн. і склала 3,1 млн.грн. Зменшені борги на КП «Харківблагоустрій» - на 1,1 млн.грн., КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» - на 510,5 тис.грн. На економічно активних підприємствах інших форм власності борги зменшилися на 1,1 млн.грн. і склали 11,2 млн.грн.