Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завдяки злагодженим та чітким діям усіх служб під час холодів в районах і містах області врятовано багато життів

Завдяки злагодженим та чітким діям усіх служб під час холодів в районах і містах області врятовано багато життів

Про це повідомив сьогодні в ході селекторної наради, присвяченої ускладненню погодних умов, перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. Він підкреслив, що в Харківській області, як і у всій Україні, склалася дуже серйозна ситуація, яка знаходиться на контролі Президента України та Кабінету Міністрів. «У ваших руках життя людей, і ми не повинні допустити ніяких прорахунків у вирішенні поставлених перед нами завдань, – зазначив він, звертаючись до голів райдержадміністрацій і мерів міст обласного значення. – Все, що стосується залізничного та громадського транспорту, шкільних автобусів, підвозу хліба, безпеки ліній електропередач, газо- і водопроводів, роботи систем життєзабезпечення: котельних, насосних і водозабірних станцій – все це ваше завдання. Необхідний постійний контроль безпеки цих об'єктів».

За період з 1 січня по 1 лютого 2012 року в пункти обігріву в Харківській області звернулося 4081 осіб. За минулу добу в Харкові звернулося до пунктів обігріву 674 особи, у районах області – 126 осіб. У лікарні області за добу звернулося 4 особи в районах області та 3 в місті Харкові.

«Сьогоднішня ситуація розцінюється як надзвичайна, і статистика на сьогоднішній день сумна: люди замерзають і гинуть. Завдяки злагодженим та чітким діям служб в районах і містах вже врятовано багато життів, тому що постраждалих знайшли вчасно, доставили до лікарні і надали медичну допомогу. Ці люди залишилися живі. Для нас не важлива національність і приналежність до соціального прошарку, ми боремося за людські життя», – підкреслив Валентин Дулуб. 

Теги