Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На покращення умов перебування пацієнтів та роботи медперсоналу Обласного госпіталю для інвалідів війни у 2011 році освоєно майже 4 млн.грн.

На покращення умов перебування пацієнтів та роботи медперсоналу Обласного госпіталю для інвалідів війни у 2011 році освоєно майже 4 млн.грн.

Протягом 2011 року продовжувалася робота з покращення лікувально-діагностичної бази Обласного госпіталю для інвалідів війни, впровадження нових технологій діагностики та лікування, забезпечення комфортних умов перебування пацієнтів та роботи медперсоналу госпіталю. Загалом на проведення робіт в госпіталі у 2011 році освоєно майже 4 млн.грн. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма.

«В області продовжується системна робота з покращення медичного обслуговування інвалідів, учасників, ветеранів Великої Вітчизняної війни та військових конфліктів на території інших держав. Відповідно до доручення голови ХОДА проводиться реконструкція будівлі госпіталю, в якому будуть створені всі умови для надання спеціалізованої медичної допомоги пацієнтам та сучасні умови праці для медичного персоналу», - зазначив заступник голови ХОДА.

За його інформацією, у 2011 році 1 млн.грн. освоєно на капітальний ремонт операційного блоку та відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії, а також 2,5 млн.грн. на капітальний ремонт 1 поверху, хірургічного відділення, яке розташоване на 2 поверсі, та на частковий ремонт 3 поверху (поліклінічне відділення). Оновлено медичне обладнання на суму майже 100 тис.грн.: закуплені 3 операційні столи, коагулометри та дефібрилятори для оперблоку. Крім того, у 2011 році залучено у вигляді шефської допомоги 230 тис.грн., за рахунок яких придбано медичне обладнання, лікарські засоби та продукти харчування.

«У 2012 році будуть повністю завершені ремонті роботи на 3-5 поверхах. До середини 2013 року вся будівля госпіталю для інвалідів війни матиме новий вигляд. Це буде абсолютно інша установа з сучасними можливостями», - підкреслив Ігор Шурма.