Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота пунктів обігріву в Куп'янському районі

Робота пунктів обігріву в Куп'янському районі

У всіх районах Харківської області встановлені намети і обладнані стаціонарні приміщення для обігріву бездомних, роздачі одягу й гарячої їжі, також надається необхідна медична допомога. Зокрема, в Куп'янському районі відкрито пункт обігріву на базі відділення соціально-побутової адаптації в с. Курилівка. У с. Кругляківка та с. Кислівка передбачені спеціальні приміщення на базі стаціонарного відділення проживання літніх громадян. «За допомогою до нас звернулися двоє жителів району, які з різних причин не змогли опалювати своє житло. Райдержадміністрація забезпечила перебування цих людей в теплих приміщеннях на період морозів», - розповів глава Куп'янської районної державної адміністрації Геннадій Ківшар.

За словами Геннадія Ківшара, в районному територіальному центрі організовано цілодобове чергування. Керівники усіх 19 сільських рад, які знаходяться на території Куп'янського району, інформують керівництво про ситуацію на своїх ділянках. Особлива увага приділяється тим, хто найбільш гостро потребує допомоги: одиноким людям та багатодітним сім'ях. Розчищення доріг, підвезення хліба і транспортне сполучення в Куп'янському районі працюють в звичайному режимі.


Сьогодні середня температура в Куп'янському районі склала близько 24 градусів нижче нуля. У деяких населених пунктах району стовпчик термометра опустився до 26, 27 градусів морозу.