Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині працює обласний оперативний штаб з питань життєзабезпечення на період сильних морозів

На Харківщині працює обласний оперативний штаб з питань життєзабезпечення на період сильних морозів

У Харківській області створено оперативний штаб з питань життєзабезпечення на період сильних морозів. Керує штабом перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, його заступники – заступник голови області Ігор Шурма, начальник ГУ з питань надзвичайних ситуацій Володими Росоха та начальник ГУ МНС України в Харківській області Павло Одарюк. Відповідні штаби створені також у кожному районі області.

«На сьогоднішній день ми провели вже два засідання штабу. В зв’язку з різким зниженням температури облдержадміністрацією проведено ряд організаційних заходів: утворено обласний оперативний штаб та штаби у всіх районах області, створено регіональний матеріальний резерв на загальну суму 930 тис. грн., який буде направлено на вирішення нагальних проблем. З метою забезпечення ліквідації можливих надзвичайних ситуацій, в резерві є засоби обігріву, освітлення, будівельні матеріали, пересувна дизельна електростанція, 15 тис. 260 літрів бензину і 24 тис. 750 літрів дизпалива», - повідомив сьогодні в ході програми «Ранковий ексклюзив» перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.

Також в області працюють телефони «гарячих ліній» по всім напрямкам: питанням газового постачання, електропостачання, транспортного сполучення та ЖКГ. Крім того, в усіх відповідних управліннях організовано цілодобове чергування.

Теги