Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На території Харківської області всі об’єкти життєзабезпечення працюють в безаварійному режимі

На території Харківської області всі об’єкти життєзабезпечення працюють в безаварійному режимі

Незважаючи на сильні морози, всі об’єкти життєзабезпечення на Харківщині працюють стабільно, - підкреслив сьогодні в ході програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб. «На сьогоднішній день ситуація у Харківській області повністю під контролем, прогнозована і керована. Якщо будуть виникати питання, ми завжди готові прийти на допомогу. Але на поточний момент до нас не надійшло жодного серйозного звернення, це говорить про те, що дійсно у всіх районах області зроблено все необхідне», - підкреслив перший заступник голови області.

За його словами, наразі в регіоні немає жодних проблем із забезпеченням хлібом та іншими продуктами харчування найвіддаленіших населених пунктів області.

«Вся дорожня техніка зараз працює на те, щоб не будо проблем з доставкою продовольчих товарів, хліба, а також для проїзду швидкої допомоги. Особливу увагу відповідальних осіб я звертав на те, щоб обов’язково привозилися продукти харчування вчасно, щоб був хліб, і ніхто не піднімав ціни. Наразі всі населені пункти отримують продовольчі товари вчасно, всі магазини працюють, ціни стабільні», - підкреслив Валентин Дулуб.