Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині розгорнуто 90 пунктів обігріву і гарячого харчування громадян

На Харківщині розгорнуто 90 пунктів обігріву і гарячого харчування громадян

Як підкреслив сьогодні в ході ефіру програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, на Харківщині проводиться вся необхідна робота для захисту громадян від сильних морозів.

«З 27 січня розгорнуто 90 пунктів обігріву і гарячого харчування громадян, у тому числі 33 – у м. Харкові. Основні намети розташовані біля станцій метро «Центральний ринок», «Холодна гора», «Героїв праці», «Пролетарська» та «Площа Повстання». В районах та містах обласного значення підготовано 54 пункти обігріву. За останню добу до пунктів звернулося 644 безпритульних, а за весь час їх функціонування – 3122 громадянина», - повідомив Валентин Дулуб.

За його словами, в пунктах обігріву працюють співробітники МНС і медики, які можуть надати першу допомогу при обмороженнях. Інформація про місцезнаходження пунктів обігріву розповсюджується за допомогою спеціальних листівок, які розклеюються у місцях масового збору людей – біля магазинів, на базарах, автостанціях та залізничних вокзалах. Крім того, на залізничних і автовокзалах транслюються оголошення.