Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Пункти обігріву в Харківській області забезпечені всім необхідним для надання допомоги населенню

Пункти обігріву в Харківській області забезпечені всім необхідним для надання допомоги населенню

Пункти обігріву в Харківській області забезпечені всім необхідним для надання допомоги соціально незахищеним верствам населення. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Валентин Дулуб. 31 січня він відвідав з інспекцією міста Чугуїв, Мерефа, Люботин і Дергачі, а також Чугуївський, Харківський та Дергачівський райони, та перевірив хід виконання розпорядження голови облдержадміністрації Михайла Добкіна щодо планів заходів з соціального захисту бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в зимовий період.

Валентин Дулуб відзначив, що в усіх населених пунктах є пункти обігріву та харчування, а у деяких також і пункти роздачі одягу, розташовані в місцях, де найчастіше збирається багато соціально незахищених громадян.

«До пунктів обігріву приходить багато людей. Хочу зауважити, що по всіх районах та містах висить багато об'яв з адресами пунктів та маршрутами, за яким можливо до них дістатися», – повідомив перший заступник губернатора.

Також він повідомив, що в усіх лікарнях області забезпечено необхідний запас медикаментів та ліжок для надання допомоги особам, які постраждали внаслідок обмороження та переохолодження.