Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський аеропорт відкриває нові напрями міжнародного та внутрішнього сполучення

Харківський аеропорт відкриває нові напрями міжнародного та внутрішнього сполучення

27 січня в Міжнародному аеропорту «Харків» пройшла перша регіональна спеціалізована конференція «Літаємо з Харкова». Її учасниками стали представники міжнародних авіакомпаній, Харківської міської ради, Харківської облдержадміністрації, топ-менеджери провідних туристичних агентств України, а також керівники підприємств транспортної інфраструктури міста. Загалом конференція зібрала для обговорення актуальних проблем галузі близько 30 компаній. Представники Міжнародного аеропорту «Харків» ознайомили присутніх з програмою підготовки повітряних воріт Слобожанщини до проведення в місті матчів Євро-2012, а також розповіли про найближчі плани з розвитку аеропорту.

 В 2011 році були  відкриті 7 нових напрямів, в тому числі між Харковом і такими містами, як Батумі, Дубаї, Єреван, Шаржа і т.і. На 2012 рік заплановано відкриття рейсів «Харків-Салоніки» (Astra Airlines), «Харків-Тель-Авів» (МАУ), «Харків-Тбілісі» (Georgian Airways), «Харків-Тюмень" і "Харків- Сочі »(«Ямал»), а також двох нових рейсів до Москви - в Шереметьєво і Домодєдово ( авіакомпанії «Аерофлот» і «Трансаеро»).

Можливості внутрішнього сполучення будуть збільшені за рахунок відкриття прямих перельотів до Сімферополя (Кримські зорі) і аеропорт Київ-Жуляни (UTair). Крім того, сьогодні тривають переговори з основними європейськими авіаперевізниками.