Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спільними зусиллями підприємств-власників та органів виконавчої влади непрацюючі дитячі заклади оздоровлення області мають бути відновлені

Спільними зусиллями підприємств-власників та органів виконавчої влади непрацюючі дитячі заклади оздоровлення області мають бути відновлені

30 січня Головним управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА була проведена робоча нарада із керівниками ДП «Завод ім. Малишева», ДП «Завод Електроважмаш», представниками Чугуївської районної державної адміністрації, власниками дитячого закладу «Дубрава» з питання відновлення роботи дитячих закладів оздоровлення «Червона гвоздика», «Лісова казка» та «Дубрава» влітку 2012 року.     За словами, директора ДП «Електроважмаш» В'ячеслава Рубцова   спільно із Чугуївською райдержадміністрацією проведена робота з передачі дитячого закладу оздоровлення «Лісова казка» у власність територіальних громад Чугуївського району. На сьогодні пакет документів очікує погодження у Державному агентстві України з управління державними корпоративними правами та майном.  

За інформацією голови профспілкового комітету ДП «Завод ім.Малишева» Дмитра Рижука, підприємство також розглядає питання передачі  дитячого закладу оздоровлення «Червона гвоздика» у комунальну власність. Представниками власника дитячого закладу оздоровлення «Дубрава» було підтверджено намір поновлення його роботи влітку 2012 року.
    Підводячи підсумки наради, начальник Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця наголосив на необхідності об'єднати зусилля підприємств-власників та органів виконавчої влади для відновлення роботи непрацюючих дитячих закладів оздоровлення області і повідомив про готовність Головного управління сприяти відкриттю дитячих оздоровниць.