Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проблем з розміщенням гостей Євро-2012 в Харкові не буде

Проблем з розміщенням гостей Євро-2012 в Харкові не буде

Проблем з розміщенням гостей Євро-2012 в Харкові не буде. Про це повідомив сьогодні в ході прес-конференції заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов. За його словами, під час Чемпіонату під житло будуть задіяні всі без винятку готелі та мотелі Харкова, приватний сектор та наметові містечка. Заступник губернатора повідомив, що на сьогоднішній день офіційно заброньовано лише 21% від загальної кількості місць в готелях різних категорій, але висловив упевненість, що все буде зайнято, в тому числі і студентські гуртожитки ВНЗ, які задіяні у програмі Євро-2012.

Він підкреслив, що дефіцит 5-зіркових готелів, який спостерігався перед жеребкуванням, частково зберігся, але він перекривається 2-х, 3-х і 4-зірковими готелями в кількості більше затребуваної УЄФА.

Також з урахуванням того, що в Харкові буде грати все 3 матчі збірна Нідерландів, буде розміщене велике фан-містечко на 5 - 8 тисяч осіб на Журавльовці, а також кілька кемпінгів, ціни в яких на прохання делегації Нідерландів складуть 20 євро за добу.

«Не бачу проблем із розміщенням. Ще буде досить багато роботи, але переважна кількість готелів уже введена в експлуатацію, проблеми є в одиничних випадках. З готелів, які претендують на 5 зірок, тільки інвестор готелю «Київський» не виконує вимог, і можна припустити, що готель не буде готовий до Євро-2012. Чудовий «Харків-Палас» у центрі міста введено в дію, там буде жити цільова група УЄФА. Решта готелів також готуються», – заявив Юрій Сапронов.