Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Засоби кіномистецтва можуть бути ефективними у вирішенні соціальних проблем

Засоби кіномистецтва можуть бути ефективними у  вирішенні соціальних проблем

26 січня відбувся «круглий стіл» на тему: «Соціальна робота засобами кіномистецтва: проблеми та перспективи». Його організатори -Харківський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ХОДА, Харківська Асоціація дитячої екранної творчості «Дитятко» та Харківська обласна громадська організація «Професійна ліга соціальних працівників Харківщини».  Мета заходу - не тільки обговорення ефективності використання медіа-ресурсів у соціальній роботі, а й пошук можливостей для практичного використання кіно, соціальних відеороликів, реклами у вирішенні складних соціальних проблем. Перегляд та обговорення фільму мінської кіношколи «Сінема» і став ключовим моментом «круглого столу».

Учасники заходу зосередились на соціальних проблемах, показаних авторами фільму, визначили умови ефективності використання медіазасобів у соціальній роботі, підкреслили значення висвітлення складних соціальних проблем засобами соціальної реклами і кіно.
У засіданні «круглого стола» взяли участь науковці, педагоги, соціальні працівники, державні службовці, студенти, духовенство, представники громадських організацій м. Харкова.