Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині продовжується системна робота з розвитку сільського зеленого туризму

На Харківщині продовжується системна робота з розвитку сільського зеленого туризму

У 2011 році Харківський обласний організаційно-методичний центр туризму, Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва, Харківський обласний центр молоді та громадська організація «Інститут соціальної політики регіону» об’єднали зусилля задля реалізації проекту, спрямованого на збільшення робочих місць на селі у сфері сільського зеленого туризму шляхом популяризації активного відпочинку серед населення регіону та залучення  до організації власної справи в цьому напрямку молодих людей, які зараз проживають у сільській місцевості. www.kharkiv.biz.ua.

За підтримки Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження» у вищих навчальних закладах області, а також у Богодухівському, Ізюмському, Красноградському, Лозівському та Харківському районах відбулася низка семінарів-тренінгів на тему перспектив розвитку сільського зеленого туризму на Харківщині, був створений спеціалізований інтернет-портал, розроблено і видано збірку «Можливості працевлаштування молоді у сфері зеленого туризму: методичні рекомендації щодо започаткування власної справи».
Дане видання містить нормативні документи, опис зарубіжного і вітчизняного досвіду щодо організації власної справи у сфері зеленого туризму. Збірка призначена для фахівців та молодих людей, які мають бажання започаткувати власну справу.
Електронна версія збірки доступна на сайтах Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва  www.kharkiv.biz.ua.