Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошується набір!

Оголошується набір!

В рамках Програми заходів із перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива» інститут вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету розпочинає набір претендентів на навчання за напрямами «Економіка та підприємництво» і «Менеджмент та адміністрування» за кошти фізичних і юридичних осіб. Тривалість Програми – 10 місяців, форма навчання – денно-заочна. Початок занять – з 20 лютого 2012 року. Прийом документів здійснюється Харківською РРГ МЦПК до 3 лютого 2012 року, за адресою: 61022, м. Харків, Держпром, 7 під’їзд, 3 поверх, кімната 316а, Головне управління економіки Харківської облдержадміністрації, тел.: (057) 705-10-30, 757-40-07.

Вимоги до фахівців: особи віком до 40 років, які мають вищу освіту і досвід роботи не менше одного року на управлінських посадах вищого та середнього рівня підприємств й організацій будь-яких форм власності.
     Не передбачається участь у Програмі державних службовців, керівників закладів освіти, наукових і медичних закладів, а також працівників закордонних фірм і представництв - нерезидентів України.