Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2012 році продовжить роботу Школа юного журналіста

У 2012 році продовжить роботу Школа юного журналіста

У 2012 році продовжить роботу Школа юного журналіста при обласній державній адміністрації. Про це повідомила сьогодні в ході прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації Вікторія Маренич. «Такого проекту немає ні в одному регіоні України, в цьому ми є піонерами», – підкреслила вона.

Начальник управління нагадала, що Школа юного журналіста була створена в 2011 році за ініціативи управління. Були запрошені учні старших класів шкіл усіх районів Харківської області, які планують в майбутньому пов'язати своє життя з журналістикою. Вони отримали можливість освоювати теоретичні знання і дізнаватися про особливості журналістської роботи у різних жанрах на практиці. Крім практичних знань, слухачі отримали можливість відвідувати цікаві виставки і бувати на екскурсіях в різних місцях. Заняття в школі проходять по неділях, і діти ходять на них з великим задоволенням, зазначила Вікторія Маренич.

Вона додала, що Школа юного журналіста почала працювати в квітні, а вже у вересні чотири її слухача стали студентами і вивчають журналістику в Харківському національному університеті.

«На сьогоднішній день слухачами Школи юного журналіста є 43 людини, з якими ми будемо займатися академічний рік – до червня, бо далі вступна пора, яка цього року буде досить складною для харківських дітей», – повідомила Вікторія Маренич.