Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області ведеться активна робота з районними ЗМІ

У Харківській області ведеться активна робота з районними ЗМІ

Управлінням у справах преси та інформації ХОДА ведеться активна робота з районними ЗМІ. Як наголосила сьогодні під час прес-конференції начальник управління Вікторія Маренич, в першу чергу ця робота спрямована на поліпшення умов роботи журналістів в районних виданнях, а також на покращення якості районних ЗМІ.

«У 2011 році ми собі поставили завдання налагодити відносини з районними засобами інформації та надати їм максимальну допомогу, насамперед, в одержанні з обласного бюджету необхідних для розвитку коштів. Робота була проведена, є хороші результати, які виражаються в тому числі і в кількості люей, які підписуються на районні видання. Це говорить про те, що поліпшується якість районної преси, поліпшуються умови роботи районних журналістів», - підкреслила Вікторія Маренич.

За її словами, роботу в цьому напрямку буде продовжено і в поточному році.

«Ми в 2011 році зробили досить багато і з задоволенням будемо продовжувати цю роботу цього року. Зокрема, буде поставлено завдання перед власниками районних ЗМІ, а це районні адміністрації та районні ради, створювати для районних ЗМІ ті умови, які відповідають нашим розумінням про робочі місця журналістів», - підкреслила начальник управління.