Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Під час проведення в Харкові Євро 2012 головне - забезпечити безпеку людей. Михайло Добкін

Під час проведення в Харкові Євро 2012 головне - забезпечити безпеку людей. Михайло Добкін

Про це в ході традиційної зустрічі «Чай з губернатором» з представниками ЗМІ сказав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Ми повинні бути готові до розвитку будь-якої ситуації. Перш за все, в плані безпеки - тут ще дуже багато роботи. Дуже добре, що делегація Королівства Нідерландів, яка недавно побувала в Харкові, у своєму складі мала представників поліції. Вони змогли разом з українськими колегами обговорити спільні дії, щоб не допустити будь-якої загрози, чи то для жителів нашого регіону, чи то для гостей з будь-якої іншої країни», - зазначив Михайло Добкін.

За його словами, не менше уваги приділяється організації дозвілля. Для цього Харківська область збирається використати весь свій потенціал: театри, творчі колективи, зелений туризм.

«Тут я покладаю надії на райони, які ще рік тому готували туристичну карту. Я думаю, що багато людей, які вперше приїхали в Україну, будуть приємно здивовані красою природи нашого краю. Частина представників фанатського руху, зокрема голландці, висловили побажання привезти з собою свої творчі колективи, щоб розважати гостей. Ми тільки можемо підтримати таку ініціативу. Я думаю, що і нашим музичним і творчим колективам буде корисно прийняти участь в цьому процесі. Тож буде цікаво», - додав голова ХОДА.