Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові буде розширюватися мережа молокоматів

У Харкові буде розширюватися мережа молокоматів

Як повідомив сьогодні в ході прес-конференції заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук, в поточному році в Харкові планується відкрити не менше 20 нових молокоматів. «Перед нами поставлено завдання, щоб в кожному багатолюдному місці стояв молокомат, тому мережу молокоматів будемо розширювати, за цим майбутнє. Я думаю, що ніде немає більш якісного молока, ніж в молокоматах, бо там, по суті, рука людська не доторкається до молочної продукції. Зараз у нас два молокомата в місті, молоко для них поставляє підприємство «Родина» Богодухівського району, але керівники ряду інших підприємств виявляють зацікавленість цим питанням і також збираються ставити свої молокомати. У наступному році ми плануємо поставити не менше 20 молокоматів», - повідомив Віталій Алексейчук.

За його словами, молокомати зарекомендували себе з кращого боку не тільки щодо якості молока і зручності для покупців, але і з огляду ціни на молочні продукти.

«Ви знаєте, що ціна на молоко зараз вже не 8, а 7 гривень за літр. Якщо і далі буде розвиватися реалізація молока через молокомати, то ціна і надалі буде знижуватися», - зазначив заступник керівника області.