Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін подякував Всеволоду Філіппу за плідну роботу

Михайло Добкін подякував Всеволоду Філіппу за плідну роботу

Сьогодні екс-Генеральний консул Російської Федерації в Харкові Всеволод Філіпп представив керівництву області свого наступника Сергія Семенова. У ході зустрічі Михайло Добкін подякував Всеволоду Філіппу за тісну співпрацю та плідну роботу, а також підкреслив, що він буде завжди бажаним гостем в Харкові.

«Дуже швидко пролетів час вашої роботи тут. Сталося стільки цікавих подій, стільки було реалізовано цікавих проектів і, напевно, вінець вашої успішної роботи по зміцненню дружби між Харковом і Російською Федерацією - це була оцінка Харкова на економічному російсько-українському форумі в Донецьку, де і Президент України, і Президент Росії підкреслювали провідну роль Харкова у міжнародних відносинах. У цьому ваша величезна заслуга, я дуже вдячний вам за це, і я завжди це буду повторювати. Я пишаюся тим, що мені випала можливість працювати з вами», - з такими словами Михайло Добкін звернувся до Всеволода Філіппа.

У свою чергу екс-Генеральний консул зазначив, що робота з керівництвом Харкова та області була для нього не тільки плідною, але також простою і приємною.

«Повертаючись на батьківщину, я хотів би висловити слова вдячності вам і вашій команді. Ми дуже добре взаємодіяли, вирішували важливі питання, працювали по зміцненню прикордонних, міжрегіональних зв'язків, які зараз, на мою думку, є одним із стовпів розвитку в цілому російсько-українських відносин. Нами зроблено разом дуже багато, і я вдячний за таку плідну роботу. Несу в своєму серці найтепліші спогади про роботу з вашою командою, оскільки мені робота в Харкові доставила справжнє задоволення», - підкреслив Всеволод Філіпп.