Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В 2012 році в бюджетах Харківської області передбачено понад 600 млн. грн. на розвиток житлово-комунального господарства (виправлено)

В 2012 році в бюджетах Харківської області передбачено понад 600 млн. грн. на розвиток житлово-комунального господарства  (виправлено)

«Цього року на розвиток житлово-комунального господарства області в бюджетах області передбачено понад 600 млн. грн.», – повідомив сьогодні в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб. За його словами, це дасть можливість зняти багато болючих питань, виконати роботи з покращення водо- та теплозабезпечення, освітлення та благоустрою багатьох населених пунктів області і м. Харкова.

«Одним із пріоритетних напрямків нашої роботи буде відновлення освітлення. Разом з нашими комунальними підприємствами ми вирішили в цьому році зробити так, щоб максимальна кількість населених пунктів мала достатній рівень освітлення, особливо це стосується районних центрів і великих селищ. І я думаю, що нам це вдасться», – запевнив Валентин Дулуб.

Теги