Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У дні «Євро-2012» під Харковом відбудеться фестиваль «Єврофест» для футбольних вболівальників

У дні «Євро-2012» під Харковом відбудеться фестиваль «Єврофест» для футбольних вболівальників

Необхідно створити умови для відпочинку та розваги туристів під час Євро 2012, тому в наступному році в Харківській області буде проведено фестиваль «Єврофест», присвячений фінальній частині чемпіонату Європи з футболу Євро 2012. Про це повідомив сьогодні в ході прес-конференції заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін.  «Є ідея під час проведення матчів чемпіонату Євро 2012, для того, щоб наші вболівальники себе почували комфортно, на території Харківської області влаштувати фестиваль, де в ті дні, коли немає матчів, вони могли б відвести душу, випити пива, спробувати українську кухню та пограти в футбол у спеціально організованому місці», – підкреслив він. 

За словами заступника губернатора, сьогодні розглядаються 2 можливих місця проведення: одне в Харківському районі, а інше – в Чугуївському. В даний час ведеться аналіз логістики: звідки буде їхати більше туристів, і куди їх зручніше буде везти.

Євген Савін також зазначив, що не буде ніяких проблем з концертною програмою, тому що в Харківській області дуже велика кількість творчих колективів, які хочуть виступати.

За його словами, проект передбачається реалізовувати повністю за кошти інвесторів.