Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2011 році досягнуті успіхи в усіх напрямках гуманітарної сфери

У 2011 році досягнуті успіхи в усіх напрямках гуманітарної сфери

«У 2011 році робота в гуманітарній сфері велася динамічно. По всіх напрямках досягнуті успіхи. Головне, що хотілося б відзначити, - ми активізували роботу з громадськістю: обговорюємо з громадськими організаціями проекти, які плануємо реалізовувати на території області. Для цього була створена громадська рада при ХОДА, в яку увійшло більше 150 представників громадських організацій, що були розбиті на комітети. Вони співпали за напрямками з діяльністю постійних комісій облради, постійно з ними співпрацюють. Представники громадської ради увійшли до складу колегії ХОДА, щоб у них була постійна можливість контактувати з владою, і вони могли вникати в ухвалені рішення та вносити свої пропозиції», - зазначив сьогодні на прес-конференції заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін.

Він також повідомив, що в 2011 році в області було створено студентську раду при ХОДА, в яку увійшли всі активісти харківських вузів. Представники студентської ради також входять до складу колегії ХОДА.

Також минулого року почала активно працювати Гуманітарна рада при ХОДА, яка розробила проект Концепції гуманітарної політики Харківської області. «Зараз розробляється гуманітарна політика України. Ми розробили свій проект і подали пропозиції до Адміністрації Президента України», - підкреслив Євген Савін.