Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі аварійні ситуації на мережах теплопостачання Харківської області усуваються протягом нормативних термінів

Всі аварійні ситуації на мережах теплопостачання Харківської області усуваються протягом нормативних термінів

Як повідомив сьогодні в ході прес-конференції перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, поточний опалювальний сезон стартував успішно і триває також без істотних проблем. За його словами, такого результату вдалося досягти в першу чергу завдяки посиленій підготовці протягом року.

«У поточному опалювальному сезоні ми буквально протягом 3 днів запустили всю соціальну сферу, потім протягом 5-6 днів був повністю запущений житловий фонд. Це рекордні терміни для Харкова і Харківської області, що говорить про те, що копітка робота, яку ми проводили протягом року, дала свої позитивні результати. Все було відпрацьовано чітко і злагоджено, і залишилося тільки запустити котельні в потрібний момент. На сьогоднішній день я можу сказати, що всі аварійні ситуації, які у нас виникають, ми усуваємо протягом нормативних термінів», - підкреслив перший заступник керівника області.

За його словами, на даний момент вже стартувала підготовка до опалювального сезону 2012-2013.

«Зараз ми проводимо відповідні роботи з підготовки до нового опалювального сезону - встановлюємо нове обладнання, яке плануємо ввести в експлуатацію в 2012 році паралельно з уже працюючими котельнями», - повідомив Валентин Дулуб.