Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Стан доріг у Харківській області

Стан доріг у Харківській області

За інформацією Служби автомобільних доріг у Харківській області, за минулу добу розчищено від снігу 675 км автодоріг. Використано на забезпечення безпечного проїзду 1271,1 куб. м піщано-сольових сумішей. Протягом доби на автошляхах області працювало 102 одиниці техніки і 138 дорожніх робітників. Станом на 18 січня проїзд автотранспорту по всіх дорогах загального користування в Харківській області забезпечено.

Довідка. Для належного утримання автомобільних доріг загального користування в Харківській області заготовлено 66,4 тис. м3 піску, що складає 102% від плану, 9,7 тис. т. технічної солі (103% від плану), підготовлено 332 од. техніки (100% від плану).

Для оперативного реагування на зміни погодних умов в області встановлено цілодобове чергування відповідальних працівників Служби автомобільних доріг у Харківській області, ДП «Харківський облавтодор» і чергових бригад у філіях ДП «Харківський облавтодор».

Щодня у філіях ДП «Харківський облавтодор» задіяні на чергуванні і роботах по зимовому утриманню в середньому 118 од. техніки та 152 працівника.

З початку зимового періоду використано піщано-соляної суміші - 16 тис. м3, технічної солі - 550 тн, розсолу 283 м3.

На випадок надзвичайних ситуацій укладено 101 договір на залучення 195 одиниць техніки сторонніх підприємств, які будуть задіяні в зимовому утриманні в районах Харківської області.