Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Практично у всіх районах і містах Харківської області у 2011 році були побудовані нові спортивні майданчики

Практично у всіх районах і містах Харківської області у 2011 році були побудовані нові спортивні майданчики

Начальник Головного управління сім'ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця в ефірі програми обласного радіо «Ранковий ексклюзив» основним досягненням області у 2011 році назвав відкриття нових спортивних об’єктів на території регіону. «Ми відкрили ФОК «Газовик» у с. Червоний Донець, фізкультурно-оздоровчий комплекс в Золочеві, фундамент якого був закладений 5 років тому, також у Куп'янську був відкритий приватний спортивний комплекс з басейном», – сказав начальник управління.

За його словами, протягом 2011 року на Харківщині були побудувані 33 спортивні майданчики, які охопили практично всі райони і міста Харківської області. Зокрема, було зроблено 12 багатофункціональних полів зі штучним покриттям та 21 спортивний тренажерний майданчик.

Також Дмитро Перепелиця підкреслив досягнення у спорті вищої школи. У 2011 році було підготовлено 28 майстрів спорту міжнародного класу, 214 майстрів спорту України. Харківським спортсменам вдалося завоювати 350 медалей на змаганнях міжнародного рівня.

«Сьогодні з гордістю можна говорити про те, що харківська школа вищої майстерності лідирує», - сказав він.