Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2012 році на розвиток фізкультури і спорту в Харківській області заплановано 42 млн. грн.

У 2012 році на розвиток фізкультури і спорту в Харківській області заплановано 42 млн. грн.

У 2012 році спорту і здорового способу життя буде приділятися особлива увага. Зокрема, протягом цього року планується побудувати ряд спортивних об'єктів у різних районах області. Про це сьогодні під час програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо повідомив начальник ГУ у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця.

«Програма передбачає на 2012 рік 42 млн. грн. на розвиток спорту, і я впевнений, що ми її виконаємо разом з обласним та державним бюджетами, а також - залученими коштами », - підкреслив він.

За словами Дмитра Перепелиці, в 2012 році планується побудувати фізкультурно-оздоровчі комплекси в Дергачівському та Вовчанському районах, містах Первомайський та Лозова. Крім цього заплановано капітальний ремонт басейну у м. Балаклія, будівництво велотрасси BMX в Куп'янську, реконструкція дитячо-юнацької школи «Юність» у м. Лозова, реконструкція спортивного комплексу «Спорт для всіх» в м. Валки і будівництво в різних районах Харківської області 13 майданчиків зі штучним покриттям та 20 тренажерних майданчиків.

Крім того, в поточному році буде завершено будівництво стадіону в м.Зміїв та спортивно-оздоровчого комплексу в Боровій, а також проведено поточний ремонт ряду спортивних навчальних закладів області, зокрема, Школи вищої спортивної майстерності.