Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Майже 4 тисячи листів та подарунків від учнів Харківщини отримають військовослужбовці ВМС України

Майже 4 тисячи листів та подарунків від учнів Харківщини отримають військовослужбовці ВМС України

З метою встановлення зв’язку між майбутніми та нинішніми захисниками Вітчизни та розуміння підлітками складної служби військового моряка, протягом останнього місця на Харківщині проводилася військово-патріотичної акція «Напиши листа матросу». У Харкові на базі школи № 119 підбито підсумки її проведення. Майже 4 тисяч листів, малюнків та різного роду виробів, зроблених дітьми власноруч, незабаром отримають військовослужбовці Військово-Морських Сил України.

Найактивнішу участь у акції взяли мешканці Орджонікідзевського та Жовтневого районів Харкова, Дергачівського району. Серед окремих шкіл, що першими відгукнулися на військово-патріотичний захід, названі харківські загальноосвітні школи № 119 та № 162. Також відзначена робота вихованців Солоницівської гімназії №3.
Довідка.
Зараз на Харківщині триває ІІ-й етап іншого військово-патріотичного проекту: «Подаруй оберіг солдату», присвячений Дню захисника Вітчизни. Обидва заходи проводиться під патронатом Департаменту преси та зв’язків із засобами масової інформації Міністерства оборони України та Харківського обласного військового комісаріату Територіального управління «Північ».