Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2011 році практично у всіх районах і містах Харківської області були побудовані нові спортивні майданчики

У 2011 році практично у всіх районах і містах Харківської області були побудовані нові спортивні майданчики

Начальник Головного управління сім'ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця назвав основним досягненням області в 2011 році те, що, незважаючи на всі труднощі, жоден спортивний навчальний заклад області не було закрито, і були відкриті нові спортивні об'єкти. Про це він повідомив в ході прес-конференції. «Ми відкрили ФОК «Газовик» у с. Червоний Донець, фізкультурно-оздоровчий комплекс в Золочеві, фундамент якого був закладений 5 років тому, також у Куп'янську був відкритий приватний спортивний комплекс з басейном», – підкреслив начальник управління.

За його словами, протягом 2011 року на Харківщині були побудувані 33 спортивні майданчики, які охопили практично всі райони і міста Харківської області. Зокрема, було зроблено 12 багатофункціональних полів зі штучним покриттям та 21 спортивний тренажерний майданчик.

Дмитро Перепелиця зазначив, що всі тренажерні майданчики були побудовані за рахунок коштів, від яких відмовилася фракція Партії регіонів в обласній раді і які були направлені на придбання і установку вуличних тренажерів.

«Ми отримали 2 млн. грн. субвенції, які згідно з цільовим призначенням пішли на придбання, облаштування та будівництво багатофункціональних майданчиків зі штучним покриттям. Ще 127 тис. грн з 2 млн. грн. було зекономлено в ході проведення тендерів, і на ці кошти були встановлені ще 2 спортивні майданчики в дитячих садках м. Чугуїв та м. Ізюм», – заявив він.