Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2011 році Харківським Комітетом з економічних реформ було вжито ряд заходів з підвищення ефективності роботи промислового комплексу області

У 2011 році Харківським Комітетом з економічних реформ було вжито ряд заходів з підвищення ефективності роботи промислового комплексу області

У 2011 році було вжито ряд заходів з метою підвищення ефективності роботи промислового комплексу Харківської області. За дорученням голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна в рамках роботи регіонального Комітету з економічних реформ було проаналізовано фінансово-економічний стан провідних машинобудівних підприємств, визначені пропозиції щодо вирішення їх проблемних питань та перспектив розвитку. Про це йдеться у звіті про діяльність Харківського регіонального Комітету з економічних реформ у 2011 році.

Було ініційовано питання про реалізацію в області пілотного проекту про співпрацю державних підприємств ДП «Харківський машинобудівний завод «ФЕД», ДП «Харківське агрегатне конструкторське бюро» та приватного партнера ПАТ «ФЕД». Представники комітету звернулися в Міністерство економічного розвитку і торгівлі України з приводу надання підтримки даному пілотному проекту.

Була проведена організаційна робота з районними державними адміністраціями та містами обласного значення щодо відбору проектів для участі у програмі грантів з Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля на 2013 рік.

В сфері технологічної модернізації економіки та розвитку інфраструктури було визначено основні пріоритетні напрямки підвищення ефективності участі галузевої науки в реформуванні економіки та інноваційному розвитку промислового виробництва в регіоні.

Теги