Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2011 році на Харківщині план із заснування нових ОСББ було виконано на 101,5%

У 2011 році на Харківщині план із заснування нових ОСББ було виконано на 101,5%

Одним із основних напрямків реформування житлово-комунального господарства є підвищення якості обслуговування житлового фонду шляхом створення об'єднань співвласників багатоквартирних будинків. Як зазначається у Звіті про діяльність Харківського регіонального комітету з економічних реформ, відповідно до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Харківської області на 2010-2014 роки, на кінець 2011 року по області було заплановано довести загальну кількість створених ОСББ до 528. Наразі за попередніми даними в області зареєстровано 536 ОСББ, і рівень виконання зазначеного показника станом на 1січня 2012 року складає 101,5%.

Загалом одним з основних завдань в рамках реформи житлово-комунального господарства Харківської області у 2011 році було визначено технічне переоснащення галузі та економія енергетичних і матеріальних ресурсів.

Було розроблено та впроваджено комп’ютерну програму «Електронний паспорт житлово-комунального господарства Харківської області». Також в області розроблена універсальна системна програма обліку, моніторингу і контролю роботи ЖКГ в цілому, а також основних підприємств галузі.

Теги