Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підбито підсумки роботи телефонних «гарячих ліній» із запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми

Підбито підсумки роботи  телефонних «гарячих ліній» із запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми

Головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації підбито підсумки роботи регіональних консультативних телефонних «гарячих ліній» із запобігання та протидії домашньому насильству (057 705 12 66) та з протидії торгівлі людьми (057 714-38-50).

Протягом 2011 року:

- на регіональну консультативну телефонну «гарячу лінію» із запобігання та протидії домашньому насильству надійшло 80 дзвінків.Більшість звернень (90%) надійшло від жінок з приводу фізичного, психологічного та економічного насильства з боку чоловіків. Особи, які звернулися на регіональну консультативну телефонну «гарячу лінію» із запобігання та протидії домашньому насильству, відповідно до Закону України «Про попередження насильства в сім’ї» перенаправлялися до відділів органів внутрішніх справ та центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за місцем мешкання постраждалих;

- на регіональну консультативну телефонну «гарячу лінію» з протидії торгівлі людьми надійшло 453 дзвінка. Більшість з них стосувалась отримання загальної інформації щодо такого явища як торгівля людьми та консультацій стосовно працевлаштування за кордоном.