Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські лучники отримали новорічний подарунок від губернатора області

Харківські лучники отримали новорічний подарунок від губернатора області

Напередодні Нового року в Харківській спортивній школі олімпійського резерву зі стрільби з луку «Комунар» відбулося вшанування кращих спортсменів та тренерів року. У номінації «Кращий спортсмен року» перемогла Юлія Захарченко, а «Кращим тренером року» став Олександр Бурцев. Окрім медалей та кубків кращі стрілки Харківщини отримали в подарунок від керівництва області та Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету сучасні приціли і стріли.

Подарунки від імені губернатора та голови Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету Михайла Добкіна вручив начальник Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця. За його словами, аналогів такого обладнання не має навіть збірна України.
У 2011 році харківськими лучниками було досягнуто чимало спортивних успіхів. Виросло нове покоління спортсменів, п'ятеро з них стали кандидатами у майстри спорту, ще п'ять спортсменів виконали нормативи майстрів спорту України, звання майстра спорту міжнародного класу присвоєне Дмитру Мартинову.