Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Пожежа на Валківщині забрала життя чотирьох дітей

Пожежа на Валківщині забрала життя чотирьох дітей

За повідомленням прес-служби Головного управління МНС України в Харківській області 30 грудня о 12:51 до Валківського райвідділу МНС надійшло повідомлення про пожежу у с.Високопілля Валківського району. Займання виникло у кімнаті житлового будинку, горіли домашні речі, меблі, перекриття, дах на площі 30 кв.м. На місці пожежі знайдено тіла чотирьох дітей: двох дівчат 2006 та 2008 років народження, двох хлопчиків 2009 та 2010 років народження.

Зі слів сусідів, мати дітей вийшла до продуктового магазину, батько дітей знаходився у сусідів. Пожежу помітила мати дітей та повідомила чоловіка, який викликав швидку допомогу. Диспетчер швидкої допомоги зателефонував до Валківського РВ МНС та повідомив про пожежу. Сусіди та батьки винесли дітей на свіже повітря та надавали першу допомогу до прибуття швидкої допомоги, але їх спроби виявилися марними.
Орієнтовна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Матеріальний збиток від займання встановлюється.
На місце пожежі виїжджали оперативна група ГУ МНС України в Харківській області, оперативно-слідча група УМВС області, прокуратура.

Теги