Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Без розвитку інфраструктури досягати серйозних результатів в спорті неможливо. Михайло Добкін

Без розвитку інфраструктури досягати серйозних результатів в спорті неможливо. Михайло Добкін

Харківська область традиційно посідає лідируючі позиції у всеукраїнських аматорських та дитячих спортивних змаганнях, і ми розраховуємо на те, що найближчим часом ще більше зміцнимо свої позиції, зазначив під час відкриття нового спортивного залу Золочівської школи № 2 голова ХОДА Михайло Добкін. Він підкреслив, що наявність футбольних полів і таких залів дає можливість професійно проводити тренування і спортивні змагання.  

«Без розвитку спортивної інфраструктури добиватися серйозних результатів неможливо. Я думаю, що Золочівська школа № 2 тепер не просто зможе планомірно проводити уроки фізкультури, а й допоможе всій нашій області відібрати кращих спортсменів для того, щоб вони проходили підготовку вже в спеціалізованих дитячо-юнацьких школах Харкова та поповнювали збірні команди України, починаючи від юнацької, і закінчуючи олімпійської», – заявив губернатор.

Він також нагадав присутнім, що Харківська область - єдина в країні, яка не перший рік проводить Малі олімпійські ігри, і це приносить свої плоди.

«Я думаю, серед спортсменів, які відібрались і ще беруть участь у відборі на майбутні Олімпійські ігри, буде багато спортсменів-харків'ян, у тому числі і завдяки тому, що розвивається спортивна інфраструктура нашого регіону», – зазначив Михайло Добкін.

Теги