Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нові спортивні комплекси планується збудувати у кожному районі Харківської області

Нові спортивні комплекси планується збудувати у кожному районі Харківської області

Як наголосив сьогодні в ході відкриття нового спортивного залу Золочівської загальноосвітньої школи I - III ступенів № 2 голова ХОДА Михайло Добкін, на Харківщині і в подальшому планується продовжувати роботу за договором між НАК «Нафтогаз Україна» і облдержадміністрацією. Завдяки цій роботі в сільських районах області й надалі будуть будуватися спортивні споруди для дітей та дорослих, - зазначив голова ХОДА. «Цього року за договором між НАК «Нафтогаз України» та Харківською облдержадміністрацією ми освоїли 100 мільйонів гривень, це більше, ніж за останні 15 років. Спортзал у Золочеві - це один з трьох оздоровчих комплексів, які побудовані в 2011 році завдяки цьому договору. Ця ідея гідна продовження, тому ми плануємо побудувати такі комплекси у всіх 27 районах області», - підкреслив Михайло Добкін.

За його словами, це вирішить дуже багато завдань: забезпечить заняття спортом в тих навчальних закладах, на балансі яких знаходитимуться комплекси, проведення спортивних змагань, і дозволить відкрити в районах Харківської області спортивні секції. Це дасть можливість через масовий спорт відбирати для професійного спорту найкращих з кращих, які поповнять різні збірні Україна.

Михайло Добкін зазначив, що в першу чергу нові спорткомплекси з'являться в тих районах, де є можливість охопити найбільшу кількість людей.