Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін відкрив новозбудований спортивний зал в Золочівській загальноосвітній школі I – III ступенів № 2

Михайло Добкін відкрив новозбудований спортивний зал в Золочівській загальноосвітній школі I – III ступенів № 2

Сьогодні було урочисто відкрито новозбудований спортивний зал Золочівської загальноосвітньої школи I - III ступенів № 2. У заході взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської облради Сергій Чернов, заступник голови ХОДА Євген Савін та голова Золочівської райдержадміністрації Ігор Горішній. Вітаючи дітей та вчителів, Михайло Добкін зазначив, що у Золочівського району є досягнення в різних видах спорту, і відкриття нового залу, де можна займатися фізичною культурою в комфортних умовах, а не в пристосованих приміщеннях, сприятиме зміцненню здоров'я школярів і дозволить спортсменам досягти нових висот.

«У цей передноворічний день ми вперше ввійдемо до будівлі, яка буде працювати на здоров'я, а також допоможе Золочеву та району в цілому і надалі завойовувати перші місця на спортивних змаганнях. Удвічі приємно, що ця подія збіглася з 150-річчям школи. Хотілося б, щоб коли школа буде відзначати своє 300-річчя, цей зал все ще стояв і приносив користь», - зазначив Михайло Добкін.

Він привітав присутніх з Новим роком і Різдвом Христовим, побажав успіхів у навчанні, роботі, вдалих стартів, блискучих перемог і здійснення всіх планів і задумів.

Будівництво спортивного залу було розпочато в 2009 році за кошти районного бюджету (150 тис. грн.) і було призупинено через відсутність подальшого фінансування. Будівельні роботи були відновлені в 2011 році, і здійснювалися за кошти, виділені «Укртрансгазом» НАК «Нафтогаз Україна» в сумі 3 млн. 826 тис. грн.