Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Діти соціально незахищених категорій були запрошені на новорічну ялинку до дельфінарію

Діти соціально незахищених категорій були запрошені на новорічну ялинку до дельфінарію

26 грудня 1400 дітей Харківської області та міста Харкова відвідали обласну новорічну ялинку, що була проведена Головним управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації та КУ «Харківський обласний центр молоді» на базі Харківського міського дельфінарію «Немо». Участь у святі взяли діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування; діти-інваліди; діти з багатодітних і малозабезпечених сімей; діти, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС; діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов'язків; талановиті і творчо обдаровані діти.

На майданчику перед дельфінарієм дітей зустрічали Дід Мороз із казковими героями, що залюбки фотографувалися із дітворою, проводили різноманітні ігри-рухавки, переможці яких отримали солодкі призи.
За час вистави усі присутні були зачаровані неймовірними грацією й талантом морських «артистів»: морських котиків Боба і Пончика, морських левиць Пишки і Ялинки, дельфінів-афалін Міши і Гєши, Льоліка і Боліка, Геркулеса і Віти.
По закінченню свята усі діти отримали солодкі новорічні подарунки від обласної державної адміністрації.