Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2012 році на Харківщині максимальна увага буде приділятися ремонту доріг у містах обласного значення

У 2012 році на Харківщині максимальна увага буде приділятися ремонту доріг у містах обласного значення

Як повідомив під час програми «Зворотний зв'язок» на обласному радіо голова ХОДА Михайло Добкін, в 2012 році на Харківщині планується направити максимальне фінансування на ремонт і реконструкцію доріг у містах обласного значення. Надалі ж основна увага буде приділятися дорогам, що сполучають Харків та райони області. «Радує те, що рівень фінансування не зменшується, а збільшується, що дозволяє говорити про хороші перспективи, а ті темпи, які є сьогодні по ремонту та реконструкції доріг, дають можливість ще раз підтвердити, що в найближчі 5 років ми суттєво змінимо дорожнє покриття в нашому регіоні », - підкреслив голова області.  

За його словами, ремонт і реконструкція доріг - це вигідне вкладення в економічно складні роки.

«Вся світова економіка зараз перебуває в дуже складному становищі, а наші можливості незрівнянно менші, ніж можливості високорозвинених держав. Але тим не менше, вивчивши на державному рівні досвід провідних держав, які в найбільш економічно складні роки вкладали великі кошти у ремонт і будівництво доріг, Україна пішла по цьому ж шляху. Будівництво або капітальний ремонт доріг задіює ще 17 суміжних напрямів економіки, які таким чином теж отримують роботу і заробляють гроші», - зазначив Михайло Добкін.

Також голова області підкреслив, що найближчим часом не буде знижуватися увага догляду за вже відремонтованими дорогами, оскільки це дозволяє значно збільшити термін їх експлуатації.