Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін взяв участь у прийомі з нагоди завершення дипломатичної місії Всеволода Філіппа в Харкові

Михайло Добкін взяв участь у прийомі з нагоди завершення дипломатичної місії Всеволода Філіппа в Харкові

Сьогодні в Генеральному консульстві Російської Федерації в Харкові відбувся прийом з нагоди завершення дипломатичної місії Всеволода Філіппа на посаді Генерального консула. Голова ХОДА подякував Всеволоду Філіппу за його роботу на благо України і Росії, а також відзначив значні позитивні результати, яких вдалося домогтися у розвитку міжрегіонального співробітництва за роки його роботи на посаді Генерального консула РФ.

«Я хочу висловити подяку за Вашу роботу. Вам вдалося налагодити і зміцнити тісне співробітництво України і Росії на довіреній Вам ділянці. У Харкові відбулася зустріч двох президентів, тут було підписано безліч важливих договорів про міжрегіональне співробітництво областей України та Росії, тому період Вашої каденції може служити прикладом конструктивних відносин і спільної плідної роботи територіальної громади і сусідньої держави», - зазначив Михайло Добкін.

Також голова ХОДА додав, що на підтримку програми розвитку російської мови на наступній сесії обласної ради буде виділено 180 тисяч грн. Потім Михайло Добкін разом з головою Харківської обласної ради Сергієм Черновим глава області вручив Всеволоду Філіппу найвищу нагороду Харківщини - Почесну грамоту обласної адміністрації та Пам'ятний знак.