Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До Харкова завітала новорічна казка!

До Харкова завітала новорічна казка!

Зустрітися зі справжньою казкою в Харківському Палаці спорту змогли 25 грудня всі, хто прийшов подивитися новорічну шоу-програму «Пітер Пен». «Сьогодні до нашого міста завітала справжня казка - казка нового року, казка Різдва Христового, - сказав, звертаючись до маленьких глядачів та їхніх батьків, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

– Величезне спасибі всім, хто готував і організовував сьогоднішнє свято. Бажаю всім, хто своєю щоденною працею створює в житті дітей справжню казку, щастя та радості в новому році. Щоб все краще, що було в цьому році, перейшло в рік наступний, а всі проблеми залишилися у році, що минає».

Харківський міський голова Геннадій Кернес побажав у новому році дітворі нових казок, а дорослим - щоб казка завжди залишалася в їхньому житті.

А народний депутат України Валерій Писаренко нагадав, що наступний рік дракона - рік єдиної казкового тварини, і побажав, щоб до дітей обов'язково приходила казка, всі чудеса, про які мріють діти, відбувалися, і щоб дорослі допомагали їх реалізовувати.

Радувати юних харків'ян і гостей міста виставою «Пітер Пен» новорічна ялинка в Палаці спорту буде до 10 січня.