Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Служби автомобільних доріг області отримали нову техніку

Служби автомобільних доріг області отримали нову техніку

Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. «Вчора на сесії обласної ради Михайло Добкін вручив ключі від нової техніки, яка придбана за рахунок коштів обласного бюджету та коштів служби автомобільних доріг України. Всього вчора було передано 43 одиниці великої снігоприбиральної техніки і 127 одиниць засобів малої механізації для роботи на дорогах Харківської області. У процесі підготовки до нового зимового сезону ми врахували всі ті проблеми, які були в 2010 і 2009 роках. Тому ми намагалися купувати найсучаснішу техніку, саму потрібну для нашої служби автомобільних доріг», - зазначив Валентин Дулуб.

За словами Валентина Дулуба, нова техніка відрізняється тим, що вона зроблена на базі автомобіля «Renault». Також вона оснащена всім необхідним навісним обладнанням, яке дає можливість використовувати цю техніку в будь-яку пору року.

«Всю нову техніку рівномірно розподілять між усіма містами і районами Харківської області», - запевнив перший заступник губернатора області.