Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпочалося спільне засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області

Розпочалося спільне засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області

Сьогодні у Великій залі Будинку рад під керівництвом голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна розпочалося спільне засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області.

На колегії мають розглянути наступні питання:

1. Про хід виконання рішення спільного засідання колегії обласної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області від 29 вересня 2011 року "Про стан матеріально-технічної бази закладів культури, фінансування театрально-концертних установ та збереження культурної спадщини".
2. Про хід виконання рішення спільного засідання колегії обласної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області від 29 листопада 2011 року "Про підсумки соціально-економічного розвитку області за 9 місяців 2011 року".
3. Про хід виконання рішення спільного засідання колегії обласної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області від 29 листопада 2011 року "Про підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Харківській області та впровадження організаційних, методичних та інформаційних заходів серед учасників дорожнього руху".
4. Аналіз перспектив подальшого опалення об’єктів соціальної сфери і житлових будинків від відомчих котелень підприємств.
5. Моніторинг містобудівної документації "Схема планування території Харківської області".
6. Про стан реалізації державної кадрової політики у місцевих органах виконавчої влади, підпорядкованих органах, підприємствах, установах та організаціях.