Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прикро, коли до справжніх чорнобильців приєднуються аферисти і шахраї. Віктор Янукович

Прикро, коли до справжніх чорнобильців приєднуються аферисти і шахраї. Віктор Янукович

«Прорахунки треба своєчасно виправляти і ніколи їх не повторювати», – зазначив Президент України Віктор Янукович у ході підсумкової прес-конференції. Він висловив думку, що коли люди виходять з різними протестними акціями – це не випадково, до цього їх змушують державні прорахунки на різних рівнях. Президент зауважив, що сьогодні дуже важливо відновити справедливий розподіл пільг між громадянами, і пообіцяв, що влада не буде допускати несправедливих підходів по відношенню до людей. Віктор Янукович зазначив, що, на жаль, є закони, які не відповідають вимогам часу – це популістські законопроекти, які ухвалювались під різні парламентські і президентські вибори. Наприклад, це закон щодо чорнобильців. 

«Я знаю багато людей, які дійсно були ліквідаторами і знаю, що вони хворіють і їм важко. І це наш борг перед ними – держава має створити для них всі умови. Але коли до справжніх чорнобильців приєднуються аферисти і шахраї, а потім ще й сумнівні політики, які виросли за роки незалежності на різних авантюрах – це прикро. Не можна гратись на біді, не можна! Ми повинні вирішувати всі проблемні питання, в тому числі і відверто казати про не підйомні соціальні зобов’язання держави, які сьогодні ще залишаються», – заявив Президент.

Він підкреслив, що найближчим часом українці побачать рішення щодо відновлення справедливості в розподілі соціальних пільг.

Теги