Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2011 році в Україні підвищилися пенсії, зарплати та соціальні виплати для громадян. Віктор Янукович

У 2011 році в Україні підвищилися пенсії, зарплати та соціальні виплати для громадян. Віктор Янукович

Відновлення економічного зростання в Україні в 2011 році дозволило підвищити пенсії, зарплати та соціальні виплати для громадян. Як повідомляє офіційний сайт Глави держави, про це Президента України Віктор Янукович заявив на підсумковій прес-конференції. «Це сталося не настільки, як нам хотілося, але ми рухаємося вперед», – підкреслив він. Президент нагадав, що в порівнянні з ситуацією на початку року зросла допомога, яка видається при народженні дитини: на першу дитину – на 6,7 тис. грн, на другу – 12,5 тис. грн, на третю – 25,1 тис. грн. За словами Віктора Януковича, збільшену допомогу при народженні дитини здобули 227 тисяч сімей.  

Також Глава держави зазначив, що за результатами року очікується зростання ВВП на рівні 5%, темпи залучення іноземного капіталу в українську економіку прискорилися на третину, майже на 40% зріс експорт, і цього року вдалося зібрати найбільший урожай зерна за всі роки незалежності – понад 50 мільйонів тонн.

«Ми створили нові умови для розвитку бізнесу, заробив раніше ухвалений Податковий кодекс. Малий бізнес отримав нові полегшені правила гри у вигляді оновленої спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності: прибираються зайві заборони, ліцензії, дозволи. Нові правила гри вже позитивно сприймаються бізнес-середовищем в цілому», – зазначив Президент.

Теги