Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Українських учнів запрошують взяти участь у XV Національному конкурсі шкільних газет

Українських учнів запрошують взяти участь у XV Національному конкурсі шкільних газет

Триває XV Національний конкурс шкільних газет, підсумки якого буде підведено у травні 2012 року в м. Миколаєві. До участі у конкурсі запрошуються шкільні та класні газети, а також газети професійно-технічних та позашкільних навчальних закладів України, видані з 1 вересня 2011 року до 1 березня 2012 року. Пріоритети при підбитті підсумків надаються періодичному друку. Види видань, які будуть розглянуті на конкурсі: стінна газета, друкована газета, Інтернет-газета, телерепортаж, репортажне фото та радіорепортаж. Національний конкурс шкільних газет – це захід, який дозволяє учням загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів проявити себе в якості журналіста, допомагає підвищити прозорість сфери середньої освіти шляхом демократизації шкільних видань.

У 2011-2012 навчальному році організаторами конкурсу виступають Національна академія педагогічних наук України, Національна спілка журналістів України, Коледж преси та телебачення та Асоціація молодіжної преси України.

Організатори передбачають участь понад 3000 газет з Болгарії, Росії, Молдови, Грузії, Польщі та усіх областей України, майстер-класи, презентації шкільних видань, прес-конференції, зустрічі з відомими журналістами та політиками та проведення IV Всеукраїнського зльоту юнкорів.
Контактні телефони 0(512) 50-50-62, 50-00-30, 0-91-30-72-731 Олена Фібіх. Електронна адреса school.media.ua@gmail.com.