Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Подарунки від святого Миколая отримали мами і малеча Харківського обласного центру матері та дитини

Подарунки від святого Миколая отримали мами і малеча Харківського обласного центру матері та дитини

Із Днем святого Миколая їх привітав заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Савін та керівники органу місцевого самоврядування м.Люботин. Манежі для малечі та бадмінтон для мам звичайно стануть у нагоді. Харківський обласний центр матері та дитини розташован в м.Люботині на вулиці з дуже символічною назвою - Нове життя. Він був створений у 2008 році для тимчасового перебування вагітних жінок та жінок з дітьми в віці до 1,5 років, що опинилися в скрутній життєвій ситуації – без підтримки і допомоги родини та мали намір відмовитися від народження та виховання дитини. За три роки в центрі отримали притулок і необхідну допомогу 50 мам.

Сьогодні в центрі живуть 6 дівчат з немовлятами, більшість з них не знала родинного тепла. Тож не дивно, що вони були раді не тільки подарункам, а й можливості продемонструвати свої таланти у рукоділлі та пригостити гостей власноруч випеченим пирогом.
Вишиту картину отримав у подарунок і віце-губернатор. За його словами, це перший в його житті подарунок до Дня святого Миколая.